IVN Meerssen: nieuw bestuur en zondagmiddagwandeling

Na enkele “onzekere” maanden zijn 7 nieuwe bestuursleden bij IVN Meerssen aan de slag gegaan. “Het activiteiten programma begint, met de medewerking van al onze gidsen, duidelijk vorm te krijgen. De penningmeester int de contributies. Covid-19 is er nog, de maatregelen ook. Hopelijk heeft ieder voor zich veel tijd in de natuur doorgebracht. Nu tijd voor een gezamenlijke actie” laat IVN Meerssen in een persbericht weten.

Omgeving Meerssen
Zij vervolgen het bericht met: “trek uw wandelschoenen aan voor een zondagmiddagwandeling in de omgeving van Meerssen onder leiding van Riekie Notten en Ria Tuijt. We ontmoeten een paar steile hellingen, genieten van prachtige uitzichten en krijgen tijdens de wandeling de tijd om van gedachten te wisselen. Laat ons delen in jullie natuurervaringen van de afgelopen tijd. Stevige wandelschoenen en goede conditie vereist. Afstand circa 7 km.”

Vertrek bij het station Meerssen
De wandeling is zondag 13 februari en start bij het Station Meerssen om 12:00 uur. Aanmelden noodzakelijk in verband met de coronamaatregelen. Dit kan bij Riekie Notten 043-3645416 of Ria Tuijt 06-42414956. Meer informatie is te zien op https://www.ivn.nl/afdeling/meerssen .

Foto: IVN Meerssen

Lees vorig bericht

Geen grote activiteiten Aanhawwersj, wel ziekenactie en jubileum Sjampsjeut

Lees volgend bericht

517 Meerssenaren testten afgelopen week positief