Remco Vertommen opnieuw lid gemeenteraad

Met nog twee gemeenteraadsvergaderingen te gaan van de huidige raad is oud wethouder Remco Vertommen van partij PGM het Origineel opnieuw geïnstalleerd als gemeenteraadslid. Hij volgt Peggy Laugs op die om gezondheidsreden en verhuizing de raad heeft verlaten.

Afscheid
Laugs nam afscheid van de raad waarna zij een bloemetje overhandigd kreeg door de burgemeester annex voorzitter. Na deze daad werd Vertommen geïnstalleerd en nam plaats achter zijn scherm om aan vervolg van de gemeenteraadsvergadering deel te nemen.

Lijsttrekker
Voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart is Vertommen lijsttrekker van de lijst van PGM het Origineel. Huidig raadslid Andre Gruyters bezet plaats twee op de lijst.

Lees vorig bericht

517 Meerssenaren testten afgelopen week positief

Lees volgend bericht

Nieuwkomer Bamohamed wil zich inzetten voor integratie en armoede