Help de Kloomp naar de finale LVK

De Kloomp is het dit jaar weer gelukt de halve finale van het LVK te behalen. Zij doen dit met de schlager “Mèh waal mer eine kjèr”. Vrijdagavond is tussen 18:00 uur en 20:00 uur de eerste halve finale. De Kloomp is als 15de schlager aan de beurt. De halve finale is te horen op L1 radio en te zien via de stream op de LVK website. Na de uitzending kan het publiek via SMS hun stem uitbrengen.

Mien eerste graote leefde
Ook Erick Reck en Charel Jeuken uit Meerssen staan als componisten met de schlagerMien eerste graote leefde” gebracht door Kelly van de Lump voor Beek ook in de halve finale die vrijdagavond wordt gehouden.

Beluister het nummer van de Kloomp:

Lees vorig bericht

Uitgelicht 10-02-2022: De Koel & parkeerproblematiek markt

Lees volgend bericht

Wethouder Kemp met ‘Op Good Gelök’ in halve finale LVK