Wethouder Kemp met ‘Op Good Gelök’ in halve finale LVK

Wim Kemp is de derde van rechts (Foto: Op Good Gelök)

Wethouder Wim Kemp staat met de carnavalsgroep Op Good Gelök in de halve finale. Met het nummer ‘Vier ’s Vastelaovend’ hebben ze het geschopt tot de halve finale. Vrijdagavond is tussen 18:00 uur en 20:00 uur de eerste halve finale. Kemp is met Op Good Gelök als 11de aan de beurt. De halve finale is te horen op L1 radio en te zien via de stream op de LVK website. Na de uitzending kan het publiek via SMS hun stem uitbrengen.

Componisten
De Kloomp uit Meerssen staat ook de halve finale. Zij zijn met hun nummer ‘Mèh waal mer eine kjèr’ als 15de aan de beurt. Ook Erick Reck en Charel Jeuken uit Meerssen staan als componisten met de schlager ‘Mien eerste graote leefde’ gebracht door Kelly van de Lump voor Beek ook in de halve finale die vrijdagavond wordt gehouden.

Luister hier het nummer van Op Good Gelök:

Lees vorig bericht

Help de Kloomp naar de finale LVK

Lees volgend bericht

Nieuw programma ‘Natuurlijk!’ te zien op Meer Vandaag