Nieuw programma ‘Natuurlijk!’ te zien op Meer Vandaag

Komende zondag 13 februari start Meer Vandaag met een nieuw programma genaamd ‘Natuurlijk!’. Het programma heeft een informatief karakter en gaat over de ontwikkelingen van de natuur in een bepaalde tijd van het jaar. De focus ligt op flora en fauna en heeft iedere aflevering een centraal thema. In het programma krijgt de kijker wetenswaardigheden te zien over flora en fauna. Ook is iedere aflevering een deskundige aan het woord die meer vertelt over het thema van de aflevering.

Kijk online via onze website of via uw TV op Ziggo kanaal 47, en op KPN kanaal 1337. Voor andere frequenties kunt u onze website checken: https://meervandaag.nl/frequenties/

Lees vorig bericht

Wethouder Kemp met ‘Op Good Gelök’ in halve finale LVK

Lees volgend bericht

De Staat van de Raad #20: Beïnvloede wethouder en bevroren OZB