De Kloomp weer in finale LVK

Nadat de halve finales meerdere malen zijn verplaatst was het afgelopen vrijdag zover. De Kloomp trad als 15de aan in het strijdperk met de schlager “Mèh waal mer eine kjèr”. Na het tellen van de SMS stemmen is het de Kloomp wederom gelukt de finale van het LVK te behalen. De finale van het LVK is vrijdag vanaf 19:00 uur in Venray en te zien en te horen bij L1. Na de finale kan het publiek per SMS stemmen op hun favoriete schlager.

11de keer finale
Voor Luc Volders is het de elfde keer dat hij in de LVK finale staat. Hij deed dat eerder al met zijn vader Leon Volders en de groep ’t maog geine naam höbbe.

Luister hier naar het nummer van de Kloomp:

Lees vorig bericht

Deze zomer 13 vakantiebestemmingen vanaf Maastricht Aachen Airport

Lees volgend bericht

Harmonie St. Caecilia Geulle is weer bezig