Deze zomer 13 vakantiebestemmingen vanaf Maastricht Aachen Airport

Ryanair en Corendon hebben hun zomerschema bekend gemaakt. Ze gaan vliegen naar 13 verschillende bestemmingen vanaf Maastricht Aachen Airport. De bestemmingen zijn Zadar Kroatië, Alicante, Barcelona en Mallorca in Spanje, Bari in Italië en Londen in Engeland.

Oost Europa en Griekenland
Ook wordt er gevlogen naar Oost Europa en Griekenland. Daar zijn de bestemmingen: Antalya en Bodrum in Turkije, Bourgas in Bulgarije en Rhodos, Kos, Zakynthos en Heraklion in Griekenland.

Niet in de vroege ochtend of late avond
Komend zomerseizoen heeft Corendon geen vliegtuigen op Maastricht Aachen Airport gestationeerd. Hierdoor zijn er geen passagiersvluchten net na 06:00 uur in de ochtend of net voor 23:00 uur in de avond. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot en met 31 oktober.

Lees vorig bericht

Aantal positieve testen in Meerssen dalen in rap tempo

Lees volgend bericht

De Kloomp weer in finale LVK