Harmonie St. Caecilia Geulle is weer bezig

De versoepelingen in januari waren voor harmonie St. Caecilia uit Geulle het startsein om veilig en verantwoord de wekelijkse repetities op zondagochtend te hervatten. De opkomst was hoog en het warme Caecilia-geluid was er gelukkig meteen weer. Nu zij een aantal weken bezig zijn en het samenspel weer vertrouwd begint aan te voelen, begint het te kriebelen om zich te gaan voorbereiden op een concert. Hopelijk geven de verdere versoepelingen van de coronamaatregelen, de harmonie de mogelijkheid om in één van de komende maanden de mensen uit Geulle weer te kunnen uitnodigen voor een uitvoering.

Vooraankondiging potgrondactie
Traditioneel begin van de lentemaanden in Geulle is de potgrondactie van harmonie St. Caecilia. Op zaterdag 12 maart vindt deze actie weer plaats. Na twee drive-thru jaren hoopt de harmonie dit jaar de zakken potgrond weer aan de deur of desgewenst in de schuur of tuin te kunnen bezorgen. “Dus wilt u uw plantjes weer voorzien van een goede voedingsbodem dan staan we ook dit jaar voor u klaar. Nadere informatie volgt komende weken” laat de harmonie weten.

Lees vorig bericht

De Kloomp weer in finale LVK

Lees volgend bericht

KIJK!!! wil burgerraadpleging bij grote keuzes en meer BOA’s