Kloomp staat vrijdagavond in LVK-finale met publiek

De Kloomp staat vrijdagavond in een bomvolle LVK-finale. De finale met publiek wordt live uitgezonden op L1. De groep is als derde aan de beurt met hun nummer ‘Mèh waal mer eine kjèr’. De 46ste editie van het LVK vindt vanaf 19:00 plaats in de Schouwburg in Venray. Als alle artiesten hebben opgetreden kan het publiek via SMS stemmen op hun favoriete nummer.

Elfde keer
De Kloomp staat samen met 19 andere artiesten in de finale. Voor voorman Luc Volders is het de elfde keer dat hij in de LVK finale staat. Hij deed dat eerder al met zijn vader Leon Volders en de groep ‘’t maog geine naam höbbe’.

Luister naar het nummer van de Kloomp:

Lees vorig bericht

KIJK!!! wil burgerraadpleging bij grote keuzes en meer BOA’s

Lees volgend bericht

Tennisclub Volharding breidt aanbod uit