Bestuurswissel bij ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen

Na een zittingstermijn van april 2015 tot februari 2022 heeft voorzitter Rosita Peters tijdens de Algemene Ledenvergadering afscheid genomen van het bestuur van Ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen.

Niet aflatende betrokkenheid
Peters heeft zich vanaf haar aantreden als voorzitter op deskundige wijze en met een niet aflatende betrokkenheid ingezet voor de belangen van alle ondernemers in Meerssen. In de afgelopen jaren is er, samen met bestuur en ondernemers, veel bereikt en is er een goede basis voor de ondernemersvereniging gelegd.

Robert Smeets nieuwe voorzitter
De in de Algemene Ledenvergadering benoemde nieuwe bestuursleden gaan door op de ingeslagen weg om Meerssen nog meer op de kaart te zetten. Robert Smeets volgt Rosita Peters op als nieuwe voorzitter van de vereniging, bijgestaan door Frank Offermans (penningmeester), Berry van Helden (algemeen bestuurslid) en Rachèl Jongen (algemeen bestuurslid). Het nieuwe bestuur wordt ondersteund door zittend algemeen bestuurslid Edwin Smeets.

Lees vorig bericht

Wordt deze CDA’er het jongste raadslid? “Ik reken op drie zetels”

Lees volgend bericht

Optocht Bunde gaat door, gemeente: ‘Vier carnaval klein en lokaal’