Tennisclub Volharding breidt aanbod uit

Tennisclub Volharding is van plan het aanbod uit te breiden. Hierbij wil de club inspelen op de trend padel; een mix tussen tennis en squash. Padel is eenvoudiger dan tennis en daarom erg in opkomst. Om lessen te kunnen faciliteren, is er een padelcommissie in het leven geroepen. Daarnaast kijkt de commissie ook gemeentebreed naar het sportaanbod.

Terrein tennisclub
Volgens Claudia Gulikers, lid van de commissie, is het terrein van de tennisclub zeer geschikt om een samenwerking aan te gaan met andere sportgelegenheden in Meerssen. Samen met Meerssen Beweegt wordt er gekeken naar de opties.

Tennis bij scholen
Op dit moment biedt de club tennislessen aan voor jong en oud. Trainer Steven Gallacher geeft aan dat TC Volharding zich, naast padel, ook wil gaan richten op tennislessen bij basis- en middelbare scholen, in de hoop meer leden te werven.

Lees vorig bericht

Kloomp staat vrijdagavond in LVK-finale met publiek

Lees volgend bericht

Wordt deze CDA’er het jongste raadslid? “Ik reken op drie zetels”