Mogelijk toch een optocht in Meerssen: ‘Het is en blijft lastig’

Er komt mogelijk toch een carnavalsoptocht in Meerssen. Dat meldt carnavalsvereniging de Aanhawwersj, Sjots en Sjeif en de Geulmennekes. Alle drie de verenigingen hebben het voornemen een kleine carnavalsoptocht te organiseren. De gemeente moet toestemming geven en moet het passen in de huidige regelgeving. De carnavalsverenigingen zullen bekend maken of de optocht door kan gaan. Als de optocht door kan gaan zal die op maandag 28 februari om 14:11 starten.

Lastig verhaal
In het praatprogramma Uitgelicht legde voorzitter van carnavalsvereniging de Havermennekes, Alexander Hanssen uit dat alle carnavalsverenigingen in Meerssen aan het kijken zijn of er iets door kan gaan. “Maar het is en blijft een lastig verhaal”, zegt Hanssen. “Wij gaan ons vooral richtten op de kinderen, of we daar iets voor kunnen organiseren.” De optocht in Bunde gaat wel door. De optocht start carnavalsmaandag om 13:11 uur op de Hemelboomlaan.

Lees vorig bericht

De Kloomp over LVK-finale: ‘Missie geslaagd’

Lees volgend bericht

Roger Thijssen zwaait na 12 jaar raadslid af