Nominatie gemeente Meerssen voor wandelgemeente 2022

De gemeente Meerssen maakt kans op de titel van ‘Wandelgemeente van het jaar 2022’. Dat maakte Wandelkrant Te Voet en tevoetonline.nl op 18 februari bekend. Naast de gemeente Meerssen zijn ook de gemeenten Lochem en Rhenen in de race als kanshebber op de titel in 2022.

Adembenemende vergezichten
“Zo mooi dat we door deze nominatie de kans krijgen om te laten zien dat onze gemeente een ongekend scala aan wandelmogelijkheden biedt. Een bronbos, wijn, cultureel erfgoed, prachtig groen en adembenemende vergezichten, zomaar enkele thema’s die je in onze wandelingen tegenkomt. Ik hoop dat veel wandelaars de gemeente Meerssen weten te vinden om dit te ontdekken!” aldus wethouder Toerisme Peter Hovens.

Drie redacteuren
Drie van de redacteuren van Wandelkrant Te Voet zullen de genomineerde gemeenten vereren met een bezoek om één van de wandelroutes te lopen en te beoordelen. Daarna worden de verhalen gepubliceerd op tevoetonline.nl en kan er een bepaalde periode door het publiek gestemd worden via de website. Wanneer er gestemd kan worden wordt later bekend gemaakt.

Lees vorig bericht

Roger Thijssen zwaait na 12 jaar raadslid af

Lees volgend bericht

Brand in slaapkamer woning Geulle