Zaterdag 12 maart potgrondactie harmonie St. Caecilia Geulle

Na twee jaar op coronaproofwijze de zakken potgrond in Geulle te hebben verkocht, zijn de omstandigheden zo dat harmonie St. Caecilia ‘traditioneel’ de zakken weer aan de deur gaat verkopen. De zakken potgrond worden op zaterdag 12 maart bezorgd tot desgewenst in het tuinhuisje. Vanaf 09:30 uur komen de verkopers langs de deuren.

Informatie en bestellen
Wanneer mensen zaterdag 12 maart niet thuis zijn, of informatie over de kosten willen inwinnen, of een grote bestelling doen, kunnen dit telefonisch bij de heer Wim Smeets (06-30117137), of de heer John Zeegers (043-3641935) doen. Doorgeven van bestellingen kan ook per mail via secretariaat@harmoniegeulle.nl. De opbrengst van de actie komt ten goede aan harmonie St. Caecilia.

Lees vorig bericht

Daling zet voort: 257 positieve tests in Meerssen

Lees volgend bericht

Onderzoek motorstoring en vallende metaaldelen vliegtuig bijna afgerond