Gemeente brengt folder Kunstroute Meerssen uit

Samen met de Stichting Vrienden van de Bibliotheek heeft de gemeente Meerssen de Kunstroute Meerssen ontwikkeld. De route voert door de kernen van Meerssen en de kunstwerken zijn op plattegronden aangegeven. Bij iedere plattegrond is een QR code geplaatst waardoor het mogelijk is van ieder kunstwerk een uitgebreide beschrijving op te zoeken. De folder is gratis verkrijgbaar bij het Visit Zuid-Limburg Servicepunt, Gasthuisstraat 28 Meerssen.

Communicatie kunstwerken in de buitenruimte
De folder met kunstroute is door de gemeente, naar aanleiding van een vraag van gemeenteraadslid Gerrit van der BijI van BRUG-M ontwikkeld. De wethouder zegde toe “dat bezien zou worden hoe communicatie over de kunstwerken in de buitenruimte kan plaatsvinden.” Het gevolg van deze toezegging is de kunstfolder met de kunstroute.

Lees vorig bericht

Gratis juridisch spreekuur Bibliotheek Meerssen

Lees volgend bericht

Kandidaat BRUG-M: ‘Coalitie vormen kan lastig worden’