Gratis juridisch spreekuur Bibliotheek Meerssen

Wanneer mensen een juridisch advies nodig hebben kunnen zij tijdens het juridisch spreekuur op vrijdag 4 maart terecht voor een gratis advies in de Bibliotheek Meerssen.

Rascha Reijnen
Problemen of vragen waarvoor mensen terecht kunnen bij het juridisch spreekuur kunnen bijvoorbeeld zijn: problemen met de werkgever,  de wil om te gaan scheiden, werk aan de woning niet goed uitgevoerd of worden facturen niet betaald. De aanwezige advocaat mr. Rascha Reijnen geeft mensen inzicht in hun rechtspositie, geeft advies over hoe te handelen en geeft een inschatting van de kosten die mensen daaraan kwijt zouden zijn.

Vooraf afspraak maken
Het spreekuur is elke eerste vrijdag van de maand van 10.30 tot 11.30 uur. De eerstvolgende juridisch spreekuren zijn op vrijdag 4 maart en vrijdag 1 april in de Bibliotheek. Vooraf aanmelden of afspraak maken via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411.

Foto: Bibliotheek Meerssen

Lees vorig bericht

300 nieuwe bomen voor Bunde-Oost

Lees volgend bericht

Gemeente brengt folder Kunstroute Meerssen uit