Bouwbord onthulling en informatiebijeenkomst Centrumplan Ulestraten Fase 2

Vorig jaar gaf de gemeente de omgevingsvergunning af voor de bouw van het zorgcomplex aan de Albert Schweitzerstraat in Ulestraten. Bots Bouwgroep bouwt hier 28 zorgeenheden voor ouderen met dementie. Het gebouw krijgt ook gemeenschappelijke ruimten op twee verdiepingen met in het midden een patio. De voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels gestart. Op 9 maart is er een informatiebijeenkomst en wordt het bouwbord onthuld. In mei 2022 wil Bots Bouwgroep starten met de bouw van het zorgcomplex.

Burgemeester Hein Cortenstraat
Samen met Bots Bouwgroep houdt de gemeente deze bijeenkomst om verdere uitleg te geven over de nieuwbouw van ‘Centrumplan Ulestraten Fase 2’. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 9 maart. Om 17:15 uur begint de bijeenkomst op locatie. Dit is het weggedeelte Burgemeester Hein Cortenstraat in Ulestraten. Ter plekke wordt uitleg gegeven over de nieuwbouw. Vervolgens wordt het bouwbord onthuld waarna de aanwezigen de mogelijkheid krijgen om vragen te stellen. De gemeente laat weten dat belangstellenden uitgenodigd zijn om deze bijeenkomst te bezoeken.

Lees vorig bericht

Uitgelicht week 9-2022: Hulp aan Oekraïne en hoe gaan de verkiezingen eruit zien?

Lees volgend bericht

Meerssense stichting over oorlog: ‘erg veel vraag naar hulpmiddelen’