Verkiezingsbord van het CDA beklad

Foto: Bjorn Hendriks

Een verkiezingsbord van het CDA in Ulestraten is beklad. Op het bord waar de top drie van het CDA op staan zijn de woorden: ‘Jo’ met een kruis erachter, ‘aso’, ‘heks’, ‘game over’ en ‘wef’ geschreven. Op het gezicht van lijsttrekker Jack Aarts is een snor getekend. Raadslid Björn Hendriks van Lokaal DNA heeft een foto van het bekladde bord op social media geplaatst. “Ondanks dat het CDA niet mijn favoriete partij is, wil ik me hier toch graag even tegen uitspreken! Ik weet niet wie dit gedaan heeft, maar dit is schandalig!”, schrijft Hendriks.

Aangifte
Eerder werd al een verkiezingsbord van partij KIJK!!! vernield. Het bord dat ook in Ulestraten stond werd kapotgemaakt. De partij besloot om aangifte te doen.

Lees vorig bericht

Minister brengt bezoek aan Geulduiker

Lees volgend bericht

Stolpersteine worden op 23 april gelegd