Speeltuin Sint Joseph zoekt jongens en meisjes 16+ als toezichthouders

Speeltuin St. Joseph in Meerssen-West is op zoek naar toezichthouders in de speeltuin. “Werk jij graag met kinderen? En ben je opzoek naar wat extra inkomsten naast je studie? Of kun je wel wat extra studiepunten gebruiken? Dan is deze job iets voor jou!,” schrijft de speeltuin in een bericht op Facebook. Een toezichthouder houdt onder andere toezicht op de spelende kinderen, helpt de kinderen en gasten in het snoepwinkeltje en controleert de toegangsbewijzen.

Maandag en of dinsdag
Voor komend seizoen is de speeltuin op zoek naar een toezichthouder voor de maandag en of dinsdag. De overige dagen als invalkracht. Het speeltuinseizoen duurt van tweede paasdag tot en met het begin van het nieuwe schooljaar in september. Mensen die enthousiast zijn of meer informatie willen, kunnen een mail sturen naar info@speeltuin-st-joseph.com of contact opnemen met Ronnie Mullers 06-12519813 of Math Vandewall 06-53922511.

Lees vorig bericht

Stolpersteine worden op 23 april gelegd

Lees volgend bericht

Recordhoge coronacijfers in Meerssen na carnaval