Gemeentehuis vanaf april ook weer op vrijdagochtend geopend

De balie van het gemeentehuis gaat ook op vrijdagochtend weer open. Nu is het bestuurscentrum op vrijdagen gesloten. PGM het Origineel deed in de begrotingsvergadering van 2021 een voorstel om het gemeentehuis weer te openen op vrijdagen. Dit aangenomen voorstel zorgt er nu voor dat vanaf 1 april het gemeentehuis opengaat.

Voldoende
Op basis van klantgegevens zou de langere openstelling op de vrijdagochtend, voldoende moeten zijn. Toch wordt ook gekeken of deze openingstijden daadwerkelijk voldoende zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan is er een mogelijkheid om ze verder uit te breiden.

Bezuinigingen
Door bezuinigingen werd eerder door de gemeenteraad besloten het gemeentehuis op vrijdag dicht te doen.

Lees vorig bericht

Recordhoge coronacijfers in Meerssen na carnaval

Lees volgend bericht

IVN wandeling beleef de lente rondom Bemelen