Komende zondag verkiezingsdebat op Meer Vandaag

Meer Vandaag gaat een verkiezingsdebat organiseren. Iedere partij heeft laten weten mee te doen aan het debat. Het debat is vanaf zondag 13 maart te zien op Meer Vandaag. Na het debat volgt er ook nog een extra uitzending van Uitgelicht met de analyse op het debat. Op 14, 15 en 16 maart gaat ook Meerssen stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dit jaar gespreid over drie dagen in verband met de coronamaatregelen.

Stellingen
Zoals dat bij verkiezingsdebatten hoort, krijgen de lijsttrekkers van de partijen de gelegenheid om hun standpunten duidelijk te maken en te verdedigen. Ze worden in een debat uitgelokt om aan de hand van stellingen op verschillende gebieden met elkaar in discussie te gaan. De stellingen hebben betrekking op actuele onderwerpen die de inwoners raken.

Anders dan voorheen
Tijdens eerdere verkiezingsdebatten stonden de lijsttrekkers letterlijk tegenover elkaar. Deze keer is gekozen om alle lijsttrekkers gelijktijdig de discussie aan te laten gaan.
Naast debatteren krijgen de lijstrekkers ook ruimte om hun verkiezingsprogramma’s toe te lichten.

Het debat is vanaf zondag 13 maart te zien op Meer Vandaag ieder even-uur. Meer Vandaag Te ontvangen via uw TV op Ziggo-kanaal 47, en op KPN kanaal 1337. Voor andere frequenties kunt u onze website checken: https://meervandaag.nl/frequenties/

Lees vorig bericht

Frans Lemeer exposeert in Kunsthuis Artistiek Meerssen

Lees volgend bericht

Seniorenvereniging Bunde houdt jaarvergadering