Seniorenvereniging Bunde houdt jaarvergadering

Seniorenvereniging Bunde organiseert op woensdag 16 maart haar traditionele jaarvergadering in zaal de Vos Vliegenstraat Bunde. De vergadering begint om 14:00 uur. “Op deze dag zijn niet alleen spannende gemeenteraadsverkiezingen maar organiseren wij ook een verrassende vergadering. Na het officiële gedeelte met koffie en cake, waarbij het bestuur verantwoording aflegt over het gevoerde beleid in 2021, volgt een korte pauze,“ laat de organisatie weten.

Trio Kroetwösj
Na de pauze wordt plaats gemaakt voor het trio Kroetwösj. Deze drie dames brengen op ludieke wijze een veelvoud van nostalgische liedjes ten gehore. “U zult ongetwijfeld van uw stoel komen en enthousiast mee doen. Dat is nog niet alles, want tijdens deze happening worden de leden uitvoerig getrakteerd  op allerlei hapjes en een gratis consumptie, “vervolgt de organisatie in hun bericht.

Nieuwe leden
De Seniorenvereniging Bunde roept mensen boven de 50 jaar op om lid te worden van de vereniging. “Bent u 50 jaar of ouder, aarzel niet en wordt lid; bel voor informatie 043 3645599,” aldus de Seniorenvereniging.

Lees vorig bericht

Komende zondag verkiezingsdebat op Meer Vandaag

Lees volgend bericht

Kijk terug: alle onbekende op de lijst