Extra tv-uitzendingen vanwege gemeenteraadsverkiezingen

Vanwege de gemeenteraadsverkiezingen zijn er op Meer Vandaag extra uitzendingen te zien. Komende zondag is het verkiezingsdebat te zien, daarna is een extra uitzending van Uitgelicht te zien waar het debat wordt nabesproken. Dinsdag 15 maart en donderdag 18 maart is een extra nieuwsuitzending te zien.

Uitslagen
Woensdagavond 16 maart vanaf 20:30 uur is de verkiezingsavond live te volgen op Meer Vandaag. Tijdens de uitzending komen de laatste uitslagen binnen en worden besproken met de politici. Ook worden analyses gemaakt voor de toekomstige coalitie. Online en op al onze socialmediakanalen wordt het laatste nieuws voortdurend gebracht.

Winnaar
Vanaf zondag 21 maart is er een uitgebreide uitzending te zien van Meer Actueel die vervolgd wordt door een extra uitzending van Uitgelicht. Daarin zal de winnaar van de verkiezingen aanschuiven.

Bekijk de gehele programmering tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees vorig bericht

PGM Het Origineel wil hondenbelasting afschaffen en andere bestuurscultuur

Lees volgend bericht

Dit willen de partijen doen op het gebied van wonen