Het Origineel wil zelfstandigheid, ‘maar niet ten koste van de burger’

In de rubriek ‘de onbekende op de lijst’ laat Meer Vandaag iedere week, tot aan de verkiezingen, de kijker en lezer kennis maken met één onbekende op de verkiezingslijst. Deze keer is dat: karin Kusters van Het Origineel.

Huiskamerproject
De in Rothem wonende Kusters is in het dagelijks leven backoffice medewerker. Ze doet veel sporten. Kusters wil zich inzetten voor de vereenzaming van ouderen. “Zeker door corona is dat veel erger geworden.” Kusters noemt het huiskamerproject als voorbeeld. “Dat van daaruit mensen betrokken worden.”

Het liefst zelfstandig
Kusters kan zich goed vinden in de punten van Het Origineel. “We willen een eigen gemeenschap als Meerssen zelf, maar niet ten koste van de burger.” De partij is niet tegen herindelen. “We willen het liefst zelfstandig blijven, maar niet dat dat weer ten koste gaat van de burger.”

Lees vorig bericht

Dit willen de partijen doen op het gebied van wonen

Lees volgend bericht

Op deze locaties kunt u gaan stemmen