Campagnes draaien op volle toeren

De campagnes van de politieke partijen draaien op volle toeren. Komende maandag, dinsdag en woensdag kan er gestemd worden voor een nieuwe gemeenteraad. Lokaal DNA ging met een bus door de kernen, bij het CDA werd er druk geflyerd.

Tevreden
De vijf partijen waren ook aanwezig bij het Meer Vandaag Verkiezingsdebat. Jan Gulikers (BRUG-M), Bjorn Molling (Lokaal DNA), Jack Aarts (CDA), Andreas Pohle (KIJK!!!) en Andre Gruyters (PGM Het Origineel), gingen met elkaar in debat. Gruyters was aanwezig omdat de lijsttrekker van zijn partij, Remco Vertommen, besmet was geraakt met corona. Na afloop keken de lijsttrekkers tevreden terug op het debat.

Lees vorig bericht

Uitgelicht: de analyse op het verkiezingsdebat

Lees volgend bericht

Verkiezingen van start, keuze uit 67 kandidaten