Bert van Marwijk stopt als trainer

Foto: archief meer vandaag

In een uitzending van Viaplay zondagavond antwoordde analist en trainer Bert van Marwijk  uit Meerssen, op een vraag naar zijn toekomst als trainer “Dit zal mijn laatste klus zijn geweest”. Van Marwijk doelde hier op het ontslag als trainer van de Verenigde Arabische Emiraten in februari.

Tweede WK en UEFA Cup
Oud MVV speler en later trainer van onder andere SV Meerssen, Fortuna Sittard, Feyenoord en het Nederlands elftal vindt dat het mooi geweest is. In 2010 werd van Marwijk met het Nederlands elftal tweede tijdens het WK in Zuid Afrika. Na dit WK werd de trainer op de markt in Meerssen gehuldigd. Ook wist hij met Feyenoord de UEFA Cup te winnen. Van Marwijk is wel nog betrokken bij MVV.

Lees vorig bericht

Alle debatten op een rij: Van wateroverlast tot het politieke imago

Lees volgend bericht

Extra Meer Actueel in verband met gemeenteraadsverkiezingen