Zondag IVN wandeling en inwijding Savelbergbank

Het Limburgs Landschap plaatste in januari, op verzoek van IVN Meerssen, een herinneringsbank bij het toekomstige Herdenkingsbos aan de Veeweg. Op zondag 27 maart start om 14.00 uur een wandeling vanaf de parkeerplaats achter station Meerssen met acht IVN-gidsen. De wandelaars wandelen via verschillende routes naar de Veeweg. Hier staan drie bankjes waarvan eentje de Savelbergbank is.

Afscheid broers Savelberg
Om 15:15 uur vindt bij de Savelbergbank een korte inwijdingsceremonie plaats met een woordje uitgesproken door de nieuwe IVN voorzitter Marianne van den Berg. Ook neemt het IVN afscheid van Jack Savelberg als bestuurslid en van hun ‘Leider Willy’ Savelberg. Beide broers worden “extra in het zonnetje gezet”, laat het IVN bestuur weten.

Opgeven tot 25 maart
Opgave voor deze wandeling en activiteit is mogelijk tot en met vrijdag 25 maart. Wandelaars lopen mee op eigen verantwoording. Opgave en inlichtingen over de wandeling en activiteit zijn te verkrijgen bij: Riekie Notten: 043-3645416, of Ria Tuijt: 06-42414956.

Foto: IVN Meerssen

Lees vorig bericht

Dit zijn opties voor de nieuwe coalities

Lees volgend bericht

Van Voor en Zo kleding en speelgoedbeurs