Oud-raadslid en ere-voorzitter RVU Jef Maenen (85) overleden

Foto: Gemeente Meerssen

Oud-raadslid en ere-voorzitter van voetbalclub RVU Jef Maenen is overleden. Hij is 85 jaar geworden. Maenen overleed donderdag 17 maart na een kort ziektebed. Maenen is lange tijd voorzitter geweest van de Rothemse voetbalclub RVU. Ook was hij tussen 1998 en 2010 raadslid voor de VVD.

Minuut stilte
“Tot voor kort volgde Jef nog altijd trouw de wedstrijden van ons vlaggenschip”, schrijft RVU over het overlijden. De voetbalclub heeft de afgelopen dagen voor aanvang van de wedstrijden van de seniorenteams één minuut stilte gehouden. Ook speelde de club met rouwbanden.

Lees vorig bericht

College roept Tweede Kamer op schaderegeling tegemoetkoming schade te verbreden

Lees volgend bericht

Opnieuw auto’s geïnspecteerd in de nacht