Lokaal DNA nodigt alle partijen uit voor startbijeenkomst vormen nieuwe coalitie

De winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen, Lokaal DNA, heeft alle partijen uitgenodigd om te komen praten over de verkiezingsuitslag. Dit gaat gebeuren op maandagavond 28 maart. De grootste partij van Meerssen wil graag kijken hoe de andere partijen BRUG-M, KIJK!!!, CDA en PGM het origineel de uitslag interpreteren.

Aandachtspunten en openbaar
Lokaal DNA wil de partijen de gelegenheid geven om aandachtspunten aan te dragen. Deze kunnen dan wellicht meegenomen worden in het nieuwe bestuursakkoord. De bijeenkomst is openbaar en wordt gehouden in het gemeentehuis. De bijeenkomst is ook te volgen via de stream op de website van de gemeente.

Toekomstige coalitie
Bjorn Molling (Lokaal DNA) liet eerder weten de koers die anderhalve jaar geleden, door de huidige coalitie is ingezet, door te zetten. Hij wilde daarom als eerste kijken naar de coalitiepartners KIJK!!! en het CDA om een nieuwe coalitie te vormen. Verder liet hij weten de andere partijen BRUG-M en Het Origineel niet uit te sluiten.

Lees vorig bericht

Opnieuw auto’s geïnspecteerd in de nacht

Lees volgend bericht

Klok wordt een uur vooruit gezet