Opnieuw auto’s geïnspecteerd in de nacht

Opnieuw zijn er in Rothem auto’s geïnspecteerd. Dit is gebeurde in de nacht van woensdag 23 op donderdag 24 maart. De inbrekers controleren of de auto’s open zijn om zo te kijken of er waardevolle spullen in liggen. Volgens bewoners van Rothem zou het gaan om de tijdstippen 02:20 uur en 04:20 uur. In februari werden ook al auto’s geïnspecteerd, toen werden er spullen uit auto’s gestolen.

Fietsen gestolen
Vorige week ging het ook mis in Rothem; toen werd in de nacht van 14 maart om 04:45 uur twee fietsen gestolen bij een woning aan de Frankenstraat. Ook dit werd gefilmd door een beveiligingscamera.

Scouting Bunde
Op het scoutingterrein van Scouting Bunde was het eveneens raak. Vrijdagavond 18 maart rond 23:50 uur is daar ook een fiets gestolen. De dader is te zien op beelden van een bewakingscamera. De scouting roept mensen op die iets gezien hebben zich te melden.

Lees vorig bericht

Oud-raadslid en ere-voorzitter RVU Jef Maenen (85) overleden

Lees volgend bericht

Lokaal DNA nodigt alle partijen uit voor startbijeenkomst vormen nieuwe coalitie