Koninklijke onderscheiding voor raadslid Roger Thijssen uit Geulle

Roger Thijssen heeft tijdens de laatste raadsvergadering van de oude gemeenteraad, dinsdagavond in de Stip, een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Thijssen uit Geulle nam na een raadslidmaatschap van ruim 12 jaar, afscheid van de gemeenteraad van Meerssen. Hij werd door burgemeester Mirjam Clermonts benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

12 jaar gemeenteraadslid 
Thijssen was van maart 2010 tot maart 2014 raadslid voor Partij Jo Dejong. Van maart 2014 tot aan zijn afscheid was hij raadslid namens partij Focus. Focus stopt vanaf de nieuwe raadsperiode als partij. De raadsleden van Focus hebben zich voor de verkiezingen bij partij Lokaal DNA gevoegd.

Lees vorig bericht

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Rothem

Lees volgend bericht

Dit willen de partijen bespreken tijdens de coalitieonderhandelingen