Veerpontje Geulle gaat weer varen

Om het RivierPark Maasvallei grensoverschrijdend te verkennen, kunnen fietsers en wandelaars gebruik maken van de fiets- en voetveren. Vanaf zaterdag 2 april gaat het veerpontje tussen Uikhoven en Geulle weer varen.

Vaartijden
Het veerpontje vaart in april enkel de weekends van 10:00 uur tot 18:00 uur.
Mei en september van 10:00 uur tot 19:00 uur en ​Juni, juli, augustus van 10:00 uur tot 20:00 uur. Oktober weer enkel weekends van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Grillige Maas
De Maas is een grillige regenrivier waardoor de waterstand in de rivier regelmatig verandert. Bij hoog én laag water (droogte) kunnen de veerponten soms niet varen. De laatste stand van zaken rondom het wel of niet varen van het veerpontje in Geulle is te vinden op de Facebookpagina RivierPark Maasvallei.

Lees vorig bericht

Dit willen de partijen bespreken tijdens de coalitieonderhandelingen

Lees volgend bericht

Dakbrand in Rothem na werkzaamheden