Paasviering bij Seniorenvereniging Bunde

Stock foto

Woensdag 13 april organiseert de Seniorenvereniging Bunde in zaal de Vos aan de Vliegenstraat wederom een gezellige maar ook leerzame middag. Zij starten om 14:30 uur de Paasviering met een korte gebedsdienst door Pater Mario. Daarna is er koffie met gebak en paaseieren. Om 15:00 uur start een voorlichtingsbijeenkomst met het onderwerp “hulp bij dementie”. De voorlichtingbijeenkomst wordt gegeven door Nicole Schrouff en Brianne van de Vondervoort van Envida. Er is gelegenheid voor de aanwezigen tot het stellen van vragen.

Paasdiner
Om 16:30 uur wordt een drie gangen paasdiner geserveerd, waarbij een gratis consumptie. Het paasdiner is bereid door Paul de Vos en zijn team. Leden betalen een bijdrage. Overigens zijn ook alle senioren  boven 50 jaar uit Bunde welkom. Deze niet leden betalen een hogere bijdrage. Informatie, aanmelden en het betalen van de bijdrage voor 10 april kan via het telefoonnummer 0610576439.

Lid worden van de Seniorenvereniging Bunde
Seniorenvereniging Bunde is uitermate actief uit de Coronaperiode herrezen. Doe mee en wordt lid. Voor de lage contributie per jaar behoeft dit toch geen bezwaar te zijn. Bel voor informatie 043-3645599.

Lees vorig bericht

Drie gewonden na frontale botsing op de Houthemerweg

Lees volgend bericht

De Ketel zoekt vrijwilligers voor bloemschikworkshop en buurttuin