De Ketel zoekt vrijwilligers voor bloemschikworkshop en buurttuin

De Ketel in Meerssen zoekt een vrijwillig(st)er die bloemschikworkshops wil geven. Daarnaast zoeken zij ook mensen die willen meehelpen in de Ketel Buurttuin. Belangstellenden voor de bloemschikworkshop kunnen informatie opvragen via het telefoonnummer 06-58862402. Voor de buurtuin kunnen belangstellenden contact opnemen met Mamoen telefoonnummer 06-57259394.

Samen zingen en weggeefhoek
Op 25 april van 14.00 uur tot 16.00 uur is er weer Samen Zingen in de Ketel. Wanneer mensen thuis spullen hebben voor de weggeefhoek in de Ketel kunnen hun spullen brengen op maandag, woensdagmorgen of vrijdag. Voor de andere dagen is het brengen van spullen op afspraak mogelijk. Bel dan met 06-58862402.

Lees vorig bericht

Paasviering bij Seniorenvereniging Bunde

Lees volgend bericht

Wordt het G-team van SV Meerssen kampioen?