‘Zoektocht naar verdwenen Marjo Winkens in bos Ulestraten’

In Ulestraten heeft in het bos een zoekactie plaatsgevonden naar de verdwenen Marjo Winkens (16). Dat meldt ZO-NWS via haar website. Er werd met een graafmachine gezocht naar stoffelijke resten van Winkens. De zoekactie leverde uiteindelijk niets op.

1975
Marjo Winkens verdween in 1975 na een bezoek aan een kermis in Sittard. Ze ging uiteindelijk met een geleende bromfiets van haar vriendin naar huis. De volgende dag werd de bromfiets op korte afstand van haar ouderlijke woning gevonden. De bromfiets lag in de berm van de weg tussen Spaubeek en Schimmert.

Vermoeden politie
De politie heeft het vermoeden dat Winkens die bewuste nacht is klemgereden door een automobilist. Mogelijk heeft deze persoon haar vermoord en het lichaam in zijn auto meegenomen, of haar in de auto meegenomen en later vermoord.

Lees vorig bericht

Natuurlijk! – de Bever

Lees volgend bericht

G-team van SV Meerssen kampioen