Lentewandeltocht “Trampelkeu” Schimmert

Op zondag 1 mei 2022 organiseert de wandelvereniging “de Trampelkeu” hun jaarlijkse Lentewandeltocht. Voor deze Lentetocht wordt iedere keer gekozen voor dit tijdsstip, zodat de wandelaar optimaal kan genieten van de voorjaarspracht in de natuur. De organisatie hoopt dat de fruitbomen in volle bloei staan en de wandelaars kunnen genieten van de wijde uitzichten tot in België toe.

Veldlandschappen en bossen
De Trampelkeu besteden altijd veel aandacht om hun wandelingen zo gevarieerd mogelijk samen te stellen, waarbij getracht wordt om zo optimaal mogelijk open veldlandschappen te combineren met bossen. Bovendien wordt er gestreefd om de wandelaars zoveel mogelijk over veldwegen en bospaden te laten lopen. En, omdat men onder de wandeling vast en zeker de behoefte heeft om al het moois, dat onderweg te zien is, eens rustig te laten bezinken, wordt er veel energie gestoken in het inrichten van gezellige rustplaatsen. Op deze rustplaatsen kan de inwendige mens gesterkt worden met warme en koude dranken, soep, belegde broodjes, vlaai of zelfs iets van de barbecue.

Hoogste plateau Nederlands Limburg
De wandelingen van de “Trampelkeu” hebben in de loop van jaren een reputatie opgebouwd van een prachtige omgeving op het hoogste plateau van Nederlands Limburg en een gezellige sfeer. “We hopen u dan ook te mogen verwelkomen in ons mooie dorp bij de “Reusch” van Schimmert,” aldus de organisatie.

Inschrijven en starten
Het startlokaal is Café “Oos Heim” Klein Haasdal 6 Schimmert. Afstanden: 8 – 12 – 18 en 24 km. Starttijden 8 en 12 km van 7:00 uur tot 14:00 uur, de 18 km tot 13:00 uur en 24 km tot 12:00 uur. Inschrijven: conform de regels van FLOW en KWBN Parkeergelegenheid: rondom de startplaats. Meer informatie is te vinden op www.trampelkeu.nl . Contact: info@trampelkeu.nl .

Lees vorig bericht

Oud-schoolgebouw Gansbeek wordt opvanglocatie vluchtelingen

Lees volgend bericht

Ruim 800 hennepplanten geruimd in woning Bunderstraat