Weer hennepkwekerij opgerold in Meerssen

Aan de Gasthuisstraat in Meerssen is donderdag opnieuw een hennepkwekerij opgerold. Het is de tweede kwekerij in één week die wordt ontdaan van wietplanten. Donderdag is een plantage in een woning aan de Gasthuisstraat geruimd. Dinsdag gebeurde dit ook al in de Bunderstraat waar een kwekerij werd leeggehaald.

Planten
Of beide kwekerijen met elkaar in verband staan is niet duidelijk. Ook is het niet duidelijk hoeveel planten bij de ontruiming aan de Gasthuisstraat meegenomen zijn. In de Bunderstraat zijn ruim 800 hennepplanten door de politie aangetroffen. Die ontruiming gebeurde naar aanleiding van een tip van de netwerkbeheerder.

Lees vorig bericht

Niki Jacobs zingt Mauthausen cyclus Synagoge Meerssen

Lees volgend bericht

De Staat van de Raad #27: Waar moet de nieuwe coalitie aan werken?