Opnieuw zoekactie naar Marjo Winkens in Waterval, niks gevonden

Er is in Waterval zaterdagmiddag 16 april opnieuw gezocht naar de vermiste Marjo Winkens. Winkens wordt al sinds 1975 vermist. Vorige week werd in een bosgebied ook al gezocht naar Winkens, maar toen is niks gevonden. Zaterdag is er door stichting Signi opnieuw gezocht met honden en is er daarna gegraven. Voor zover bekend is er nog niks gevonden. De stichting zegt tegen De Limburger dat ze niet uitsluiten om opnieuw te gaan zoeken op de locatie.

Tip
Aanleiding voor de zoekactie is een tip die privédetective Ben Zuidema kreeg. Een veroordeelde man uit Heerlen heeft tegen Zuidema vertelt dat hij Winkens om het leven heeft gebracht en vervolgens heeft begraven in een bosgebied in Ulestraten.

Bromfiets
Marjo Winkens verdween in 1975 na een bezoek aan een kermis in Sittard. Ze ging uiteindelijk met een geleende bromfiets van haar vriendin naar huis. De volgende dag werd de bromfiets op korte afstand van haar ouderlijke woning gevonden. De bromfiets lag in de berm van de weg tussen Spaubeek en Schimmert.

Lees vorig bericht

Oud papier Meerssen Centrum

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 15-2022: zoektocht naar stoffelijk overschot, vluchtelingen in Gansbeek & struikelstenen