Coalitievorming ligt op koers: streven nieuwe wethouders eind mei

De coalitie-onderhandelingen tussen Lokaal DNA, CDA en KIJK!!! liggen op koers. Dat schrijven de partijen in een gezamenlijk persbericht. De partijen streven ernaar om eind mei een bestuursakkoord en de nieuwe wethouders te presenteren. De wethouders zouden dan tijdens de raadsvergadering op 24 mei geïnstalleerd kunnen worden.

Organisaties
Op de onderhandelingstafel zijn al verschillende thema’s besproken. Daarnaast gaan de formerende partijen ook praten met verschillende organisaties. Op die manier willen de partijen nieuwe input krijgen. Tegelijkertijd zijn de partijen bezig met het zoeken naar wethouderskandidaten en het verdelen van de nieuwe portefeuilleverdeling.

Lees vorig bericht

Lezing bibliotheek ‘Een overlijden, en dan?’

Lees volgend bericht

Open dag Scouting Meerssen