Lezing bibliotheek ‘Een overlijden, en dan?’

Het overlijden, iedereen krijgt ermee te maken. Het roept veel vragen op. Ook na een uitvaart komt er nog veel op nabestaanden af. Veel van die vragen kunnen echter al vooraf besproken worden, zodat de nabestaande rustig na kan denken over de te maken keuzes. Tijdens de gratis lezing ‘Een overlijden, en dan..?’ wordt op informele wijze informatie aangereikt en is er ruimte voor vragen.

Bespreekbaar maken
“Wij willen het thema (naderend) overlijden en uitvaartzorg bespreekbaar maken. Tijdens de lezing is er aandacht voor het hele proces; wat er mogelijk is vóór, tijdens en na een overlijden. Daarmee wordt helderheid gegeven en kun je keuzes maken op basis van de juiste en complete informatie. Ook is het mogelijk om voorlopige keuzes al vast te leggen om nabestaanden te ontzorgen. De ervaring leert dat dit heel fijn kan zijn,” vervolgt de bibliotheek in hun bericht.

Gratis lezing
De gratis lezing wordt twee keer verzorgd door DELA Zuid-Limburg in de bibliotheek. Namelijk op maandagmiddag 9 mei van 14:00 uur tot 16:00 uur en op woensdagavond 18 mei van 19:30 uur tot 21:30 uur. Iedereen is welkom, ook niet-leden. Vooraf aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of via 043-3642411.

Lees vorig bericht

Houten huis afgebroken na watersnood: ‘Er komt iets nieuws en ik blijf’

Lees volgend bericht

Coalitievorming ligt op koers: streven nieuwe wethouders eind mei