Duikers in Meerssen volledig in kaart gebracht

Het Waterschap, Rijkswaterstaat en de gemeente hebben alle duikers in Meerssen in kaart gebracht. Dat doen de organisaties na de overstromingen in juli 2021. Tijdens de watersnoodramp bleek dat het niet voor iedere organisatie duidelijk was wie voor welke duiker verantwoordelijk was.

Dijkdoorbraak
Tijdens de overstromingen vorig jaar werd groot alarm geslagen vanwege een ‘dijkdoorbraak.’ Inwoners van Bunde en Geulle moesten evacueren. Later bleek dat er geen gat in de dijk zat, maar dat er een niet-geregistreerde duiker de oorzaak was dat er water vanonder de dijk naar boven kwam.

Klik hier om te bekijken waar alle duikers liggen.

Lees vorig bericht

Programma leggen Stolpersteine

Lees volgend bericht

Vier vragen en antwoorden over de zaak Marjo Winkens