Meerssen Beweegt Multi Sports Day

Stock foto

Op vrijdag 6 mei organiseert Meerssen Beweegt voor de kinderen van Gemeente Meerssen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar de Multi Sports Day. Op deze dag is het sportpark van RVU in Rothem het decor voor vier verschillende sporten.

Plezier gegarandeerd
Er kan door de kinderen Knotshockey, Flag Rugby, Dodgeball en Ultimate Frisbee worden gespeeld. “Spellen waarbij plezier gegarandeerd is. Je zit daarbij altijd met je vriendje(s) of vriendinnetje(s) in het team,” laat de organisatie weten. De sportdag is van 10:00 uur tot 13:00 uur op het sportpark RVU in Rothem. Inschrijven kan door een mail te sturen naar baudouin.clairbois@meerssen.nl en vermeld hierin de naam, voornaam, geboortedatum en een telefoonnoodnummer.

Lees vorig bericht

Auto op zij in Ulestraten: één gewonde

Lees volgend bericht

IVN presentatie bijzondere waterlopen in de gemeente Meerssen