Smultocht CV de Aanhawwersj

Op 12 juni 2022 organiseren de Aanhawwersj uit Meerssen weer hun jaarlijkse Smultocht. De Aanhawwersj  nodigen iedereen uit voor deze “heerlijke tocht”. De vereniging heeft een wandeltocht uitgezet die de deelnemers brengt langs de mooiste en zeldzame plekjes die Meerssen te bieden heeft. Ook dit jaar kunnen de deelnemers aan de “lange” of de “korte” smultocht Meedoen. De lange wandeling is ca.12 kilometer en de korte is ca. 6 kilometer. 

Hapjes en drankjes tijdens de wandeling
Tijdens de wandeling verzorgen de dames en de heren van CV de Aanhawwersj voor een aantal heerlijke hapjes en drankjes zodat de wandelaar genoeg energie heeft om de wandeling tot een goed einde te brengen.

Start en aanmelden
De wandeling start vanaf de St. Remigius schutterswei gelegen Tussen de Bruggen in Rothem – Meerssen. Gestart kan worden vanaf 10 uur in de ochtend tot 12 uur. Bij terugkomst op de schutterswei is er gezorgd voor een bar met drankjes en een bbq gerecht en een achtergrond muziekje. Mensen die willen deelnemen kunnen zich aanmelden via: https://www.cvdeaanhawwersj.nl

Lees vorig bericht

NUMMER1 Ton Dolmans trofee komt door Geulle

Lees volgend bericht

Raadsadviesvergadering