Edwin Smeets zwaait na 22 jaar af als eigenaar bloemenzaak

Na bijna 22 jaar zwaait Edwin Smeets af als eigenaar van bloemenhuis de Zonnestraal. “Het voelt heel dubbel. Je neemt afscheid van klanten en collega’s”, vertelt Smeets. Zaterdag hadden medewerkers de zaak versiert met foto’s. Daar nam hij afscheid van zijn bedrijf.

Band
Smeets kondigde eerder aan dat hij gaat stoppen. “Je krijgt met mensen echt een band.” Het besluit om te stoppen kwam onder meer door het werk zelf. “Je werkt niet van negen tot vijf. Je staat om drie uur op en dan ga je de veilinglijsten bekijken. S’ avonds laat ben je bezig met opruimen. Maar er is een tijd van komen en gaan.” De zaak gaan niet stoppen, twee andere eigenaren nemen het over.

Lees vorig bericht

Jeugdlintjes uitgereikt: ‘Ik had het niet verwacht’

Lees volgend bericht

Laatste werkdag Edwin Smeets Zonnestraal