Zondagochtendconcert harmonie St. Caecilia Geulle

Op zondag 15 mei geeft het harmonieorkest van harmonie St. Caecilia Geulle weer een zondagochtendconcert. Na weer een lange harmonie loze coronaperiode en de herstart van de repetities, kijken de muzikanten er naar uit om weer een concert te geven.

De Harmoniezaal
De harmonie ontvangt het publiek die zondag om ontspannend onder het genot van een kopje koffie of thee, goede harmoniemuziek te beluisteren. De muziekwerken die gespeeld worden zijn onder andere Cartoon en Efteling Highlights. Het concert start om 11.00 uur en vindt plaats in Cultureel Centrum De Harmoniezaal, Hulsterstraat 77 in Geulle. De entree is een vrije gave.

Lees vorig bericht

Ambtenaren onder zware druk: college wil tonnen extra

Lees volgend bericht

Meerssen geen wandelgemeente van het jaar