Zorgen over kruising Molenveldweg en Tussen de Bruggen

Bij partij BRUG-M zijn er zorgen over de verkeerssituatie bij de kruising Molenveldweg met Tussen de Bruggen. Aanwonenden attenderen de partij op mogelijke gevaren.

Opnamen
Aanwonenden hebben video-opnamen gemaakt van de verkeerssituaties die zich daar voordoet. Dan gaat het met name over gevaarlijke situaties die zouden ontstaan voor schoolgaande, fietsende jeugd. De Molenveldweg wordt veel gebruikt door scholieren als route van en naar het Stella Maris College. De weg komt uit op de drukke weg van Tussen de Bruggen, de verbindingsweg tussen Rothem en Meerssen.

Doorgezonden
De gemaakte beelden zijn door BRUG-M doorgestuurd naar de gemeente. Daarbij wordt aan de gemeente de vraag gesteld of ze van plan is aan deze situatie iets te doen. Eerder gaf de gemeente aan nu niet veel te kunnen betekenen omdat er momenteel geen verkeersdeskundige in dienst is. Daar neemt de partij geen genoegen mee en dringt aan op maatregelen.

Lees vorig bericht

Kijk terug: dodenherdenking 2022

Lees volgend bericht

Bibliotheek: Poëzie onder het genot van koffie