IVN dagwandeling tussen Wijlre en Schin op Geul

Op zondag 15 mei 2022 verzorgt IVN Meerssen een dagwandeling tussen Wijlre en Schin op Geul. Deze ongeveer 10 kilometer lange wandeling voert de wandelaars langs een sterk meanderende Geul, door een stukje natuur tussen Wijlre en Schin op Geul. De wandelaars komen langs de watermolen van Wijlre, passeren draai- en klappoortjes en wandelen door de weilanden. “Kortom weer genieten in het mooie Limburgse Heuvelland,” aldus het IVN.

Carpoolen
Het vertrek met de auto (carpoolen) in Meerssen is om 09:30 uur van de parkeerplaats achter het station. Meerssen. De wandeling start om 10:00 uur in Wijlre vanaf de parkeerplaats, achter de brouwerij, voorbij de sportvelden. Neem om te carpoolen contact op met een van de gidsen. Dit zijn: Ria Tuijt 06-42414956 of Mariëlle Urlings 06-12228149.

foto: Herman Heemskerk

Lees vorig bericht

Wie worden de nieuwe wethouders van Meerssen?

Lees volgend bericht

De Staat van de Raad #28: Hoe moet de werkdruk bij de gemeente opgelost worden?