Zaterdag manifestatie “Krimp de luchtvaart”

Zaterdag 14 mei houden Alliantie pleinAIR Maastricht en OmwonendenMAA een manifestatie met als motto: Krimp de luchtvaart. De manifestatie is van 11:00 uur tot 14:00 uur, niet aan de Europalaan bij MAA, maar in de Beeldentuin tegenover nummer 90 Geverikerstraat in Beek.

Onderdeel landelijke manifestatie
Aanwezig zijn sprekers, er is muziek en er is een stiltemoment. De manifestatie is een onderdeel van een landelijke manifestatie die ook bij andere luchthavens gehouden wordt. De manifestanten vinden dat “vanwege klimaatverandering, luchtverontreiniging en geluidsoverlast de krimp van de luchtvaart noodzakelijk is.” Meer info over de manifestatie is te verkrijgen via alliantie@pleinairmaastricht.nl .

Lees vorig bericht

Wethouder IJff over vernieuwing ambtenarenapparaat: ‘Het loopt goed’

Lees volgend bericht

In bedrief – de supermarkt van de familie Dijkstra