Presentatiemis communicantjes Geulle

Komende zaterdag 14 mei om 19:00 uur worden de communicantjes Zjuul Pelzer en Yens Vavier voorgesteld in de presentatiemis van de communicantjes. De viering wordt gehouden in de Onbevlekt Hart van Mariakerk in Moorveld.

Pinksterzondag
Op Pinksterzondag 5 juni ontvangen Zjuul Pelzer en Yens Vavier hun Eerste Heilige Communie in de Sint Martinuskerk van Geulle aan de Maas. De mis begint om 10:00 uur. Het thema van de communieviering is: ‘Samen bouwen met Jezus’.

Voorbereidingen
De beide communicanten zijn de afgelopen maanden al volop bezig geweest met de voorbereidingen. De Zusters: Maria Mirakel van Amsterdam en Miriam ha Mashiach hebben ze de belangrijkste lessen uit de Bijbel bijgebracht. Met deze opgedane kennis en vieringen gaan Zjuul en Yens samen met Jezus bouwen aan hun toekomst. Iedereen is welkom bij beide vieringen.

Foto de communicantjes: rechts Zjuul Pelzer en links Yens Vavier.

Lees vorig bericht

In bedrief – de supermarkt van de familie Dijkstra

Lees volgend bericht

Elektrische fiets gestolen bij supermarkt Bunde