Samen grootmoederssoep koken en proeven

De bibliotheek en het nieuwe wijkleercentrum in Meerssen bieden een initiatief voor senioren om onder de mensen te komen door samen grootmoederssoep te maken en te eten natuurlijk. Hierbij staan gezelligheid en het samen herinneringen ophalen voorop.  “Wie weet het nog? De geur van uw lievelingssoep toen u kind was? De gezelligheid om met het gezin rond de tafel te zitten?”

18 mei
De bibliotheek vervolgt het bericht met: “Klinkt dit goed in uw oren? Meldt u aan bij de bibliotheek via 043 3642411 of kom langs. Heeft u een goed en lekker recept, aarzel niet om dit in te sturen of af te geven. Wij zetten ons beste beentje voor om eenzaamheid in te ruilen voor gezelligheid.” Het koken en proeven van de soep is voor leden en niet leden op woensdagmiddag 18 mei van 14:30 uur tot 16:30 uur in de bibliotheek. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Bron foto: Bibliotheek Meerssen

Lees vorig bericht

Elektrische fiets gestolen bij supermarkt Bunde

Lees volgend bericht

Formerende partijen hebben meer tijd nodig: bestuursakkoord afgerond